Agen

Leren Leren

4 oktober 2022 | Digitaal |1u

Vele leerlingen weten niet goed hoe ze moeten leren of ze passen studiemethodes toe die niet zo effectief zijn. In deze sessie worden enkele handige tips en tricks gegeven. Er wordt uitleg gegeven over de examenplanning etc.

Wat na de 3e graad?

17 januari 2023 | Oostakker | 1 uur

Studeert jouw dochter of zoon dit schooljaar af op Campus Impuls? Dan is deze sessie is voor jou! Wat zijn de mogelijkheden na Campus Impuls? Hoe bereid ik mijn dochter of zoon hierop voor? Etc.

Inleefmoment autisme

30 september 2022 | Oostakker | 3 uur

Tijdens dit inleefmoment kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het ‘autistisch denken en voelen’. Je krijgt de mogelijkheid om te zien, horen en voelen wat mensen met autisme kunnen beleven.

Agen

Infoavond studierichtingen

28 maart 2023 | Digitaal |1u

Wat komt er aan bod in deze sessie?

– De onderwijsstructuur, de studiedomeinen en finaliteiten;

– Het aanbod op Campus Oostakker & Campus Drongen;

– Ruimte om vragen te stellen aan de vakleerkrachten voor de specifieke vakken.