Impuls Academy

Screenshot 2022 02 05 105734

Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

Info en hulp op jongerenmaat

 
awellogo base1lr 0

 

 

 

Awel

Het gratis en anoniem telefoonnummer van Awel is het nummer 102. Je kan Awel elke dag bereiken van 16 uur tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen.

Het is volledig gratis én anoniem. Je hoeft niet te vertellen wie je bent, jouw telefoonnummer verschijnt niet op onze telefoon en jouw gesprek met Awel komt niet op de telefoonfactuur.

 

 
1677148c 8c29 11e8 8d15 bf0e3a7f89c1

 

 

TeJo

Ben je tussen 10 en 20 jaar?

Zie je het niet meer zitten?

Is er iets wat je verdrietig, boos of bang maakt?

Kan of wil je er met je vrienden of ouders niet over praten?Dan ben je welkom bij TEJO. We luisteren graag naar je verhaal.

 

 

 

Holebifoon

De Holebifoon is een onthaal- en infolijn waar je terecht kan met al je vragen over holebiseksualiteit. Je kan er informatie vragen of je verhaal doen.

 

 
JAC

 

 

JAC

Jongere zijn is niet altijd gemakkelijk. Er gaat vanalles in je hoofd om. Soms kan je terecht bij vrienden en familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. En daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp. Blijf er dus niet mee zitten! Kom naar het JAC!

 

 
RGB jpgblauw in kader

 

 

Tele-onthaal 

Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt.
Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Of vraag je je af of zo’n gesprek wel veilig is. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te praten, houden we de drempel zo laag mogelijk.

 

 
ySxlQ4os 400x400

 

 

 Zelfmoordlijn

 

Dringend nood aan een gesprek?

Bij de Zelfmoordlijn1813 staat er iemand voor je klaar. Elk gesprek is anoniem en gratis.

 
NokNok postkaart

 

 

Noknok

 

Je bent jong en je kan heel wat aan. Hier vind je informatie en opdrachten om je goed in je vel te voelen. Ga zelf aan de slag en zoek de tips die je het meest aanspreken. Ook voor een dipje of een tegenslag kan je hier terecht. Succes!

 

 
th

 

 

Teleblok

Info en chat voor studenten.
Studenten of hun omgeving die tijdens de blok- of examenperiode vragen hebben of even stoom willen aflaten, kunnen terecht bij Teleblok, de gratis chatlijn van CM. Teleblok biedt een luisterend oor, vertrouwelijk en anoniem.
 
       

Over autisme

 

 

Autisme Vlaanderen

Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) brengt mensen met autisme, hun ouders, familie en sociaal netwerk samen.

 

 
3cf7471a961c3bf4dbfd61f48b623f55 400x400

 

Autisme Centraal

Autisme Centraal is een multidisciplinair team dat bestaat uit deskundige medewerkers uit de wereld van (ortho)pedagogie, psychologie, onderwijs, logopedie… 

Ze willen de wereld autismevriendelijker maken door te informeren, te inspireren en op te leiden.