kaftGraag maken we tijd om geïnteresseerde ouders en leerlingen te ontvangen op onze school. We plannen onze openschoolavonden in de periode voor het "aanmeldingssysteem" zodat iedereen een goede keuze kan maken voor het schooljaar 2022-2023.

Bezoek? Save the date!

We voorzien voor elke bezoeker een rondleiding en nemen de tijd om naar jullie vragen te luisteren. Om deel te nemen aan een Openschoolavond ,vragen we om vooraf in te schrijven. De link om in te schrijven wordt pas in januari actief. We voorzien voldoende momenten. Meer info volgt!

Bezoek onze campus in Drongen (focus op 1e graad)

We organiseren onze momenten na schooltijd zodat onze jongeren tijdens de lessen niet gestoord worden. Buitengewone basisscholen die met de eindklas een bezoek wensen in te plannen, nemen best contact op met de school.