Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

Eindelijk goed nieuws...

Publication7Het leerlingenvervoer kende ook dit jaar een moeilijke opstart: de overheid voorzag te weinig bussen met ellenlange reistijden als gevolg. Maar gelukkig hebben ouders, scholen, media... de druk opgevoerd én volgehouden. En nu is er goed nieuws!

streamEind januari roept voor heel wat mensen op Campus Impuls herinneringen op. Op 22 januari 2017 kwam Rupert Cardyn om het leven bij een verkeersongeval. Met veel verslagenheid werd gereageerd.

Hieronder kunnen jullie enkele mooie cartoons van Xander Van den Bossche (6OND) terugvinden. Graag plaatsen we deze in de kijker.

D20211124 084314e leerlingen van 2A hebben dit trimester tijdens de lessen van STEM een eigen "aquaponic" ontworpen en gebouwd. Een aquaponic is een methode om voedsel te kweken waarbij twee zaken worden gecombineerd.

Op vrijdag 8 oktober gingen wij, alle 2A’ers, op uitstap naar de Stedelijke Openbare Bibliotheek De Krook in Gent.

Afbeelding

Tanguy Van Daele 1A4

Op vrijdag 15 oktober gingen de leerlingen van 3BT-3NW-3TW-4TW-4WET-5TW-5WE-6TW-6WEWI naar het I love science festival in Brussel.

Foto1

Op donderdag 21 oktober gingen onze zesdejaars een dag werken voor de YOUCA Action Day.

logo

LIST staat voor 'Leesinterventie voor scholen met een totaalbenadering' of ook wel voor 'Lezen IS Top'. In het LIST-uurtje willen we de leerlingen van de B-stroom extra aanmoedigen om aan het lezen te slaan. Dit is niet enkel tof maar helpt ook om meer woordenschat te leren, beter vragen te kunnen beantwoorden, enz.

Foto2

Op donderdag 30 september ging de sportdag door voor het 5de en 6de jaar. We gingen hiervoor naar de Anemos Beach Club in Knokke-Heist.

Foto3

Op vrijdag 17 september 2021 hadden de leerlingen van de eerste graad Drongen hun sportdag. Deze ging door in de Brielmeersen.