Impuls Academy

Screenshot 2022 02 05 105734

Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

drongen kaftCampus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Ons succesverhaal breidt zich uit tot Drongen. We willen immers bereikbaar zijn voor alle leerlingen en starten daarom op 1 september 2020 een nieuwe vestigingsplaats met een eerste graad A-stroom in Drongen. Vanuit dezelfde visie op zorg en kwaliteit, bieden we de leerlingen onderwijs, aangepast aan hun talenten, noden en interesses. 

Ook hier gaan we aan de slag met een ervaren team in een groene, rustgevende omgeving. We bouwen in Drongen een school uit met twee klassen  1A en twee klassen 2A.  Na de eerste graad in Drongen, kunnen deze jongeren doorstromen naar de campus in Oostakker.

In onze eerste graad Campus Impuls Drongen krijgen leerlingen de kans om beetje bij beetje hun interesses, talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontplooien.

De leerlingen maken er kennis met een breed aanbod aan vakken. In het eerste jaar voorzien we wekelijks een klasuur waarin ruimte is voor ‘leren leren’ en groepsvorming. We ondersteunen hen met een planningsagenda, Smartschool, tablets, mappen met een vaste kleur...

 > lees de brochure van Campus Impuls Drongen