Leerlingen die voldoen aan bepaalde voorwaarden kunnen een studietoelage krijgen. Als je denkt dat je hiervoor in aanmerking komt, kan je bij het begin van het schooljaar een aanvraagformulier afhalen op het secretariaat van elke vestigingsplaats.

Leerlingen die tijdens het vorige schooljaar al een studietoelage hebben ontvangen, krijgen het formulier automatisch thuis toegestuurd door de Dienst voor Studietoelagen. Krijg je het toch niet automatisch in de bus, dan vraag je tijdig een formulier op het secretariaat.

Om je aanvraag te helpen invullen zijn er verschillende mogelijkheden:

• Je kan de website www.studietoelagen.be raadplegen
  • je kan bellen op het gratis nummer 1700
  • je kan langsgaan op de provinciale meldpunten
  • er staat een lijstje nuttige tips in het papieren aanvraagformulier
  • je kan mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld in een e-mail altijd je volledige naam en/of je dossiernummer).