Eindelijk af! - augustus 2018

In de maanden juli-augustus werden steeds meer lokalen afgewerkt. Er wachtte ons nog één hels karwei: verhuizen. Met man en macht hebben we alle banken en stoelen uit onze oude campus weggehaald en na enkele weken werk was alles in orde voor de 1e schooldag.

Het resultaat mag er zijn: Campus Impuls heeft eindelijk de school die ze verdienen. Scholengroep Gent heeft er alvast een pareltje bij.

We hebben een vloer! - april 2018

 

Eens binnen kijken - februari 2018

De focus verhuist stilaan naar de binnenkant. De ruwbouw krijgt een laagje pleister, de kabels worden getrokken... Best wel spannend want nu kunnen we alle lokalen eens in het echt bekijken, wat toch mooier is dan een plattegrond.

 

Op naar de afwerking - januari 2018

Nu de ramen en de buitenmuur geplaatst werden, komt de opening van onze nieuwbouw dichtbij. De leerlingen van het 4e jaar kantoor en verkoop maakten alvast een maquette zodat we een mooie voorstelling krijgen van het gebouw.

 

De gevel staat er - oktober 2017

Onze gevelsteen staat er, onze nieuwbouw wordt steeds mooier. Stilaan ligt de focus op de afwerking in het gebouw: het trekken van de kabels, het leggen van de leidingen,... het gaat vooruit!

 

Een tweede verdieping - augustus 2017

De tweede verdieping staat er en het dak wordt geplaatst. Voor het eerst wordt de echte omvang van het gebouw duidelijk. Onze huidige vestigingsplaats kreeg ondertussen ook een vernieuwde binnenplaats. Nieuwe klinkers, fruitbomen, plaats voor een bloemenperkje... we hebben er een knusse plaats bij op Campus Impuls.

 

Een eerste verdieping - mei 2017

Onze nieuwbouw krijgt stilaan vorm. Voor het eerst heeft Campus Impuls een eerste verdieping...

 

De muren groeien!  - april 2017

De maand april verloopt voorspoedig; de eerste muren (ruwbouw) worden gemetst op de funderingen.

 

De funderingen liggen er - april 2017

De betonplaat waarop onze nieuwe school komt, ligt prachtig te blinken in de zon. Aftellen tot de eerste stenen erop komen...

 

Aanleg van de funderingen - maart 2017

Na de graafwerken, worden de funderingen aangelegd. Er komt veel ijzer en beton aan te pas, dankzij de kraan kunnen de zwaarste stukken aangebracht worden. Met de lentezon op de wangen, is het ook voor de arbeiders aangenamer om door te werken.

 

De start - feruari 2017

De nodige papieren zijn in orde en de feitelijke werken kunnen beginnen. Allereerst moeten de funderingen aangelegd worden.

De paaltjes staan er en de aannemer kan starten met de graafwerken.