Enkele nuttige links

Holebifoon

De Holebifoon is een onthaal- en infolijn waar je terecht kan met al je vragen over holebiseksualiteit. Je kan er informatie vragen of je verhaal doen.

Vertrouwenscentrum

Wij zijn een centrum dat samen met kinderen en ouders kindermishandeling wil stoppen. We doen dit door te praten en door samen te zoeken naar hoe het beter kan gaan.

Child Focus Child Focus is een organisatie voor kinderen die misbruikt of vermist worden.
Zit stil

Vlaamse vereniging voor ouders van kinderen met aandachtstoornissen, impulsief en overbeweeglijk gedrag.

Kies kleur

Het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die aandacht besteden aan de pestproblematiek .

Sensoa

Uitgebreid informatie-aanbod over seksuele gezondheid. Materialen voor relationele en seksuele vorming.

Opvoedingslijn

De Opvoedingslijn helpt ouders met hun vragen over opvoeding. Ouders die merken dat het met de opvoeding van hun kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, hebben vaak nood aan een klankbord. Iemand die hen begrijpt, maar die ook een antwoord kan bieden op vele vragen.

Infolijn onderwijs

Contact opnemen met het kabinet van de minister van Onderwijs? Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid.

Autisme Vlaanderen Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) brengt mensen met autisme, hun ouders, familie en sociaal netwerk samen.

Noknok

Ben je tussen 12 en 16 jaar? Je bent jong en je kan heel wat aan. Maar een dipje of een tegenslag komt iedereen wel eens tegen. Hier vind jede nodige informatie.

1712 Het nummer dat je belt bij vragen over geweld