Campus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan.

Onze extra vestigingsplaats in Drongen biedt nog meer kansen aan jongeren om OV4 type 9-onderwijs te volgen. Voorafgaand aan een inschrijving, is het logisch dat ouders of leerlingen de school willen bezoeken. We richten daarom een infomomenten in waarop we jullie rustig kunnen ontvangen en de nieuwe locatie kunnen voorstellen.

drongen kaftSchoolbezoek & infomoment - di. 10 maart 2020 (19u)

Op dinsdag 10 maart organiseren we in Drongen een infoment waarop we de school voorstellen en een korte rondleiding voorzien.

• we starten stipt om 19u en eindigen om 20u30
  • Adres: Baarleboslaan 86, 9031 Drongen
  • gelieve vooraf in te schrijven en het aantal deelnemers door te geven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> lees de brochure van Campus Impuls Drongen

Tot binnenkort!