Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

folder ImpulsCampus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan.

Voorafgaand aan een inschrijving, is het logisch dat ouders of leerlingen de school willen bezoeken. We richten daarom enkele momenten in waarop we jullie rustig kunnen ontvangen en de werking in al z'n facetten kunnen duiden. Graag geven we de mogelijke contactmomenten mee.

  >> lees onze brochure '2020-2021'

 

Openschoolavond  - vr. 14 februari 2020  (17u - 20u30)

openschoolTijdens onze Openschoolavond kan je de school vrij bezoeken. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Je moet vooraf niet inschrijven en kan dus samen met uw zoon of dochter langskomen. 

We openen de deuren om 17u en eindigen om 20u30. Tijdens die periode is een bezoek aan Campus Impuls mogelijk. Je kan de school met de nodige gegevens op eigen tempo bezoeken, of met een leerkracht die u een rondleiding geeft.

 

 

Schoolbezoek & infomoment - wo. 25 maart 2020 (14u)

inschrijvenVoor wie de Openschoolavond niet kon bijwonen... geen paniek. Op woensdagmiddag organiseren we een moment waarbij we de school voorstellen en een korte rondleiding voorzien. Richttijd: anderhalf uur.

  • we starten stipt om 14u en eindigen om 15u30
  • gelieve vooraf in te schrijven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Schoolbezoek & infomoment - di. 19 mei 2020 (19u)

Op dinsdag 19 mei organiseren we nog een moment waarbij we de school voorstellen en een korte rondleiding voorzien. 

  • we starten stipt om 19u en eindigen om 20u30
  • gelieve vooraf in te schrijven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Tot binnenkort!