CaptureCampus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan. We hebben ondertussen een vestiging in Drongen en Oostakker.

Voorafgaand aan een inschrijving, is het logisch dat ouders of leerlingen de school willen bezoeken. We richten daarom enkele momenten in waarop we jullie rustig kunnen ontvangen en de werking in al z'n facetten kunnen duiden.

Individuele rondleidingen

Om het bezoek coronaproof te houden, voorzien we dit schooljaar alleen individuele rondleidingen op afspraak (data: zie verderop). Pas op, we vragen iedereen om vooraf in te schrijven via deze link (actief vanaf 1 januari 2021):

• bezoekers komen in een groepje van maximum 3 personen. Bv. leerling en zijn beide ouders;
  • jullie krijgen een persoonlijke rondleiding van een van onze personeelsleden;
  • tijdens het bezoek gelden de coronamaatregelen voor iedereen; afstand, handen ontsmetten, mondmasker,... etc.

Boekje20202021Rondleidingen op afspraak - met info over onze 1e graad in Oostakker

Plaats van rondleiding: Wolfputstraat 42, 9041 Oostakker

• woensdag 24 februari 2021 (mogelijk tussen 14u - 17u)
  • vrijdag 26 februari 2021 (mogelijk tussen 17u – 20u)
  • vrijdag 5 maart 2021 (mogelijk tussen 17u – 20u)

Rondleiding op afspraak - met info over onze 2e en 3e graad in Oostakker

Plaats van rondleiding: Wolfputstraat 42, 9041 Oostakker

• vrijdag 12 maart 2021 (mogelijk tussen 17u – 20u)

Aanmelden en inschrijven

Ook dit schooljaar werken we in de Gentse scholen met een digitaal aanmeldingssysteem om een inschrijving te verkrijgen. De info om in te schrijven, verschijnt binnenkort.

Tot binnenkort!