folder ImpulsCampus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan.

Voorafgaand aan een inschrijving, is het logisch dat ouders of leerlingen de school willen bezoeken. We richten daarom enkele momenten in waarop we jullie rustig kunnen ontvangen en de werking in al z'n facetten kunnen duiden. Graag geven we de mogelijke contactmomenten mee.

>> lees onze brochure '2020-2021'

Schoolbezoek & infomoment - wo. 25 maart 2020 (14u)

Dit infomoment werd afgelast in het kader van maatregelen tegen het Coronavirus.

Schoolbezoek & infomoment - di. 19 mei 2020 (19u)

schoolbezoekOp dinsdag 19 mei organiseren we nog een moment waarbij we de school voorstellen en een korte rondleiding voorzien.

• we starten stipt om 19u en eindigen om 20u30

Tot binnenkort!