Wenst u zich in te schrijven voor schooljaar 2020-2021?

BROERS/ZUSSEN + KINDEREN PERSONEELSLEDEN

broers en zussen + kinderen personeel op school

23 maart 2020 (8u)

Broers en zussen van leerlingen die op Campus Impuls zitten, alsook kinderen van personeel, moeten gebruik maken van de voorrangsperiode die start op 23 maart (8u).

• Voor 1A of 1B? Inschrijven hiervoor gebeurt voor 1A/1B via https://meldjeaansecundair.gent.be/. Kruis zeker aan dat het over broer of zus gaat!
  • Voor de andere jaren (2e ot 6e)? Maak gebruik van de voorrangsperiode door tussen 23 maart(8u) en 3 april aan te melden op Campus Impuls. Wie de voorrangsperiode niet gebruikt, verliest de voorrang!

1A/1B - INSCHRIJVEN

Ticket voor 1A/1B online aanvragen !

23 maart 2020

tot

22 april 2020

Inschrijven kan vanaf 23 maart 2020 (vanaf 12u) tot en met 22 april 2020 (tot 12u) via het digitaal aanmeldingsregister. Alle info staat op https://meldjeaansecundair.gent.be/ . Je kan er inschrijven voor 1A en 1B in Oostakker of 1A in Drongen.

Na die periode worden de 'tickets' bekend gemaakt. Dit is normaal gezien op 4 mei.

Ticket voor 1A/1B omzetten op school

6 mei 2020

tot

29 mei 2020

Wie een ticket krijgt, moet dit op onze school in Oostakker omzetten in een daadwerkelijke inschrijving tussen 6 mei 2020 en 29 mei 2020.

De school heeft een officieel bewijsstuk nodig met de juiste schrijfwijze van de naam van je zoon/dochter en de geboortedatum. De eID, ISI+kaart of een ander document zeker meenemen dus.

2E TOT 6E LEERJAAR - INSCHRIJVEN

2e leerjaar

tot en met

6e leerjaar

vanaf 20 april (8u)

2020

Inschrijven voor een plaats in het 2e tot en met 6e leerjaar kan vanaf maandag 20 april (8u) op campus Oostakker (Wolfputstraat 42). De afspraken binnen regio Gent laten toe dat scholen de inschrijvingen voor deze jaren ten vroegste op 23 maart kunnen starten.

Echter, we kiezen ervoor om dit rustig na de paasvakantie te organiseren. Eind maart verschijnt er meer info voor ouders die willen 'kamperen', een lijst met vrije plaatsen per richting, etc.

Brochure

Neem alvast een kijkje in onze schoolbrochure voor het schooljaar 2020-2021.

Bezoek onze school

openschool

Tijdens onze Openschoolavond in Oostakker kan je de school vrij bezoeken. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Je moet vooraf niet inschrijven en kan dus samen met uw zoon of dochter langskomen.

We openen de deuren om 17u en eindigen om 20u30. Tijdens die periode is een bezoek aan Campus Impuls mogelijk. Je kan de school met de nodige gegevens op eigen tempo bezoeken, of met een leerkracht die u een rondleiding geeft.

>> meer info

Volg een workshop op de Openschoolavond

De leerlingen van het 6e jaar IT en Netwerken voorzien op de Openschoolavond tal van IT-workshops voor bezoekers die geïnteresseerd zijn. Klik hier om in te schrijven.

Adjunct-directeur Campus Impuls-Reynaertschool

Arne Lobbens