inschrijvDe digitale inschrijvingen zijn achter de rug. Wie nog vragen heeft over een inschrijving (schooljaar 2020-2021), neemt hiervoor best contact op met de school.

Vrije plaatsen schooljaar 2020-2021

zie: vrije plaatsen 2020-2021

Alle info voor schooljaar 2020-2021

inschrijvenOns zorgteam neemt na inschrijving verder contact op met u zodat u tijdig alle informatie voor het komende schooljaar krijgt of meegeeft. Neem alvast een kijkje in onze schoolbrochure voor het schooljaar 2020-2021.

STAP 1  VRAGENLIJST VOOR OUDERS

Als eerste stap vragen we van elke ouder de nodige info omtrent studie op school, het gebruik van het collectief busvervoer... en nog veel meer. Vul tegen 1 juli deze vragenlijst in zodat wij het schooljaar vlot kunnen opstarten.

STAP 2  BENODIGDHEDEN

De start van het nieuwe schooljaar vereist de aankoop/het bezit van een aantal spullen. Wij werken op school met een gestructureerde reeks van gekleurde ringmappen per vak, kopen boeken aan via IDDINK, voor sommige lessen is er een geodriehoek nodig, etc.

1e graad 2e graad  3e graad

1A  3 Economie 5 Economie - Moderne talen
1B  3 Humane wetenschappen 5 Humane wetenschappen
  3 Wetenschappen

5 Wetenschappen-wiskunde

2A 3 Techniek - wetenschappen 5 Ondernemen
2B 3 Ondernemen & IT 5 Techniek-wetenschappen
  3 Office 5 IT & Netwerken
    benodgid       3 Retail 5 Office
 3 Elektriciteit 5 Retail

4 Economie  6 Economie - Moderne talen
4 Humane Wetenschappen 6 Humane wetenschappen
4 Wetenschappen 6 Wetenschappen - wiskunde
4 Techniek-wetenschappen  6 IT & Netwerken
4 Ondernemen & IT 6Techniek-Wetenschappen
4 Office 6 Office
4 Retail  6 Retail

STAP 3  BOEKEN BESTELLEN VANAF 25 JUNI

Campus Impuls werkt samen met het externe boekenfonds ‘Iddink’. Voor ouders en leerlingen betekent dit concreet dat de bestelling én betaling via Iddink gebeurt en niet meer via Campus Impuls. Let wel, om een correcte levering te krijgen, moeten de boeken begin juli besteld worden. Alle info om te bestelling, staat in het boekje met de benodigdheden (zie: STAP 2).

Elke school heeft een code bij Iddink. De Iddinkcode van Campus Impuls is MPNGTNJB

STAP 4  DIGITAAL IN KLAS

chromebooksOp Campus Impuls werken leerlingen van het 1e leerjaar tot en met het 3e leerjaar ondertussen met een digitaal toestel. Bij voorkeur een Chromebook, maar ook een tablet met toetsenbord of laptop kan. Als school trekken we volop de kaart van de digitalisering en hier zijn we fier op.

Een digitaal leermiddel vormt immers een zeer laagdrempelig en makkelijk te gebruiken hulpmiddel tijdens onze lessen, een tool voor het leven. In combinatie met onze gratis Office 365-software, bieden we jongeren een realistische en professionele leeromgeving. (zie: STAP 2).

STAP 5  DE KLAS BEZOEKEN & BOEKEN AFGEVEN - 28 AUGUSTUS

Op vrijdag 28 augustus kan je tussen 13u en 16u onze scholen bezoeken. Je kan er als ouder de toekomstige klas van jouw zoon/dochter bekijken en de boeken in de kast achterlaten.

STAP 6  DE EERSTE SCHOOLDAGEN & INFORMATIEAVOND

Tijdens de eerste schoolweken organiseren we enkele infomomenten om alle nieuwe (en huidige) ouders welkom te heten. Je krijgt er wat info over onze schoolwerking, ontmoet de titularis en onze ouderraad:

• 1e jaar in Oostakker - dinsdag 8 september
  • 2e tot 6e jaar in Oostakker - donderdag 10 september
  • 1e jaar in Drongen - dinsdag 15 september

Campus Impuls staat voor voorspelbaarheid en duidelijkheid. Tegen midden augustus verschijnt hier een exacte planning van de eerste schoolweek zodat dit voor alle leerlingen en ouders helder is.

• ouderbrief 1e schoolweek september 2020 (brief volgt nog)

STAP 7  KEUZEMODULES

Op Campus Impuls krijgen leerlingen de kans om twee lesuren te kiezen uit een reeks modules. Begin september maken ze deze keuze, we laten jullie alvast eens proeven van het aanbod.

OOSTAKKER

DRONGEN

mod1eGR Oostakker mod2eGR Oostakker mod3eGR Drongen  mod1eGR Drongen
Overzicht 1e graad (.pdf) Overzicht 2e graad (.pdf) Overzicht 3e graad (.pdf) Overzicht 1e graad (.pdf)

STAP 8  STUDIETOELAGEKnipsel

Voor informatie over het aanvragen van een studietoelage, verwijzen we u door naar deze site.