Wenst u zich nog in te schrijven voor schooljaar 2019-2020? Neem contact op met de school!

Onderstaande info is belangrijk voor ouders en leerlingen die reeds ingeschreven zijn op Campus Impuls. Als je nog niet ingeschreven bent, heeft het invullen van deze informatie geen zin.

STAP 1  VRAGENLIJST

Om de start en het verloop van het schooljaar vlot te laten verlopen, vragen we alle ouders om voor 1 juli deze vragenlijst in te vullen. Op die manier kunnen we tijdig alle vervoersbewijzen aanvragen, studieplaatsen voorzien,...

STAP 2  BENODIGDHEDEN

De start van het nieuwe schooljaar vereist de aankoop/het bezit van een aantal spullen. Wij werken op school met een gestructureerde reeks van gekleurde ringmappen per vak, kopen boeken aan via IDDINK, voor sommige lessen is er een geodriehoek nodig, etc.

1e graad 2e graad  3e graad
1A  3 Economie 5 Economie - Moderne talen
1B  3 Hum. wetenschappen 5 Hum. wetenschappen
2A 3 Wetenschappen

5 Sportwetenschappen

2BVL 3 Techniek - wetenschappen 5 Wetenschappen-wiskunde
3 Ondernemen & IT 5 Techniek-wetenschappen
3 Office 5 IT & Netwerken
3 Retail 5 Office
5 Retail
4 Economie
4 Hum. Wetenschappen  6 Economie - Wetenschappen
4 Wetenschappen 6 Hum. wetenschappen
4 Techniek-wetenschappen 6 Sportwetenschappen
4 Ondernemen & IT  6 Wetenschappen - wiskunde
4 Office 6 Techniek - wetenschappen
4 Retail  6 IT & Netwerken
6 Office
6 Retail

STAP 3  BOEKEN BESTELLEN

Bestel voor 3 juli alle boeken via Iddink. De nodige informatie staat in de brochure met benodigdheden (STAP 2).

• Schoolcode Iddink: HD2GFHBK

STAP 4  DE SCHOOL BEZOEKEN - VR. 30 AUGUSTUS (13u - 16u)

We willen alle leerlingen en ouders de kans bieden om nog voor de eerste schooldag een bezoek te brengen aan Campus Impuls. Op vrijdag 30 augustus kan iedereen tussen 13u en 16u onze school bezoeken. Een ideaal moment om de mappen en het schoolgerei netjes in klas te plaatsen.

STAP 5  DE EERSTE SCHOOLDAGEN - INFORMATIEAVOND DO. 5 SEPTEMBER '19

Lees hier de nodige informatie over de eerste schooldag en eerste schoolweek. De eerste schooldag is een kennismakingsdag voor alle leerlingen. Vanaf dinsdag 3 september start het 'gewone schooljaar'. Gelieve donderdagavond 5 september vrij te houden voor onze informatieavond (19u - 20u)

Gelieve donderdagavond 5 september vrij te houden voor onze informatieavond (19u - 20u30). We geven er belangrijke info mee over de meerdaagses tijdens het schooljaar, je ontmoet er de klastitularis, etc.

STAP 6  KEUZEMODULES

Op Campus Impuls krijgen leerlingen de kans om twee lesuren te kiezen uit een reeks modules. Begin september maken ze deze keuze, we laten jullie alvast eens proeven van ons aanbod:

kaft 1e graad kaft 2e graad  kaft 3e graad
Overzicht 1e graad (.pdf) Overzicht 2e graad (.pdf) Overzicht 3e graad (.pdf)

STAP 7  STUDIETOELAGE

Voor informatie over het aanvragen van een studietoelage, verwijzen we u door naar deze site.Knipsel

Algemeen Coƶrdinator Campus Impuls

Arne Lobbens