Boekje20202021

Campus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan. We hebben ondertussen zelfs een vestiging in Oostakker én in Drongen.

We kijken uit naar de vele jongeren die volgend schooljaar zullen starten. Wie in 2022-2023 wil beginnen op onze school, moet zich wel vooraf digitaal aanmelden. We willen alvast 'kampeertoestanden' vermijden, een school kiezen geeft ouders en leerlingen al genoeg stress.

1e leerjaar A en B op Campus Impuls

Voor het eerste leerjaar A en B werken we met het digitaal aanmeldingssysteem << meldjeaansecundair.gent.be >>.

To do Tijdslijn

aanmelden voor alle andere jongeren via << meldjeaansecundair.gent.be >>

Ook voorrangsgroepen (broers/zussen van huidige leerlingen en kinderen van personeel) melden zich aan in die periode.

21 maart '22 (12u) tot en met 22 april '22 (12u)
 op uiterlijk 4 mei krijgen jullie de resultaten via mail. Wij nemen op 4 mei zelf contact op met u, in de loop van de dag. Zo spreken we verder af om het ticket nadien om te zetten in een effectieve inschrijving. 4 mei
 wie een ticket kreeg moet dit binnen die periode omzetten in een echte inschrijving. Wij contacteren elke ingeschreven jongere (de ouders) en maken een afspraak. Kom dus niet spontaan naar school in die periode!  6 mei '22 tot en met 31 mei '22

reguliere inschrijvingen na de aanmeldingsperiode kunnen vanaf 6 mei na telefonisch contact met onze school. Hier geldt de chronologische volgorde van inschrijving.

- Je belt hiervoor naar: 09 251 23 02.

6 mei (9u)

2e tot 6e leerjaar op Campus Impuls

Voor een inschrijving in het 2e tot 6e jaar op Campus Impuls moet je ook vooraf digitaal aanmelden via het eigen aanmeldingssysteem van Campus Impuls. Je moet aanmelden binnen de juiste periode. Of je binnen die periode nu als eerste of als laatste aanmeldt, dit maakt niets uit. Het verdelen van de 'tickets' gebeurt nadien. Wanneer er meer vragen dan plaatsen zijn, is er een neutrale trekking met externe toezichters opdat alles eerlijk verloopt.

To do Tijdslijn

aanmelden voor voorrangsgroepen (broer/zus of kind van personeel)

25 april '22 (9u) tot en met 6 mei '22 (16u)
aanmelden voor alle andere jongeren via deze link (momenteel afgesloten)  9 mei '22 (12u) tot en met 20 mei '22 (12u)
datum bekendmaking 'tickets'  30 mei '22
wie een ticket kreeg moet dit binnen die periode omzetten in een echte inschrijving. Deze info krijg je van de school indien je een ticket hebt voor Campus Impuls.  31 mei '22 (9u) tot en met 20 juni '22 (12u)

wie niet deelnam aan het aanmeldingssysteem en tóch een plaats op Campus Impuls wenst, kan op de school in de Wolfputstraat 42, te Oostakker vrij inschrijven voor de resterende plaatsen vanaf 22 juni (9u). Hier geldt de chronologische volgorde van inschrijving.

Wegens corona vragen we om telefonisch aan te melden vanaf 9u op volgend nummer: 09 251 23 02.

21 juni  '22(9u)

Klacht na het aanmelden?

Je kunt terecht bij de school voor informatie omtrent jouw dossier. Vind je nog steeds dat je weigering onterecht was, dan kan je in de eerste plaats terecht bij de disfunctiecommissie. Deze kan je bereiken via tel 02 553 17 82 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De commissie onderzoekt wat er eventueel is misgelopen en geeft een antwoord op je vraag. Je kan ook een klacht indien bij de commissie inzake leerlingenrechten. Via https://www.agodi.be/commissie-inzake-leerlingenrechten vind je alle informatie over de werking van de commissie inzake leerlingenrechten.