Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

WP 20200109 12 20 22 ProElke donderdag serveert een topteam van personeelsleden verse soep op school. Dit is een knap staaltje van teamwork én gezonde voeding.

Elke week is er overleg tussen meneer Bulcke en mevrouw Dieleman. Samen hakken ze een belangrijke knoop door: "Welke soep serveren?". Eens de keuze gemaakt werd, gaan ze van start. Mevrouw Dieleman koopt de nodige groenten in en geeft deze af bij onze collega's van Opleidingsvorm 2, de Reynaertschool.

 

Tijdens de kookles maken leerlingen van de Reynaertschool op donderdagochtend onze verse soep en tegen het middaguur wordt alles geleverd in onze refter. Meneer Verleysen neemt gewoonlijk de belangrijke taak van 'soeptransporteur' op zich.

De wekelijkse afname stijgt steeds verder en we halen op donderdag vlot de kaap van acht liter. Een tasje verse soep kost slechts 50 cent en leerlingen mogen hiermee 'à volonté' aanschuiven. Met de winst kopen we nieuwe groenten of tassen in. Zo is de cirkel rond... wat een team!

De soep is bewust vegetarisch om het toegankelijk te houden voor iedereen. Leerlingen kunnen ook een 10-beurtenkaart kopen en krijgen hun elfde tas gratis. De trouwe klanten worden op het einde van het jaar zelfs beloond met een ijsje of een andere lekkernij.

Smakelijk!