Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

twitchOnze leerling Seppe T. gaat dit weekend een "charity stream" (livestream voor een goed doel) doen op het Live-Streamings platform genaamd Twitch. Hij doet de stream voor een goed doel, KattenKwaad Aalst VZW.

xanderGraag plaatsen we onze huiscartoonist even in de spotlights.

Op 1 september start Campus Impuls een extra eerste graad in Drongen. We hebben de voorbije dagen de handen uit de mouwen gestoken en alles in paraatheid gebracht om onze jongeren te ontvangen op deze prachtige locatie. Rust, groen, ruimte om te ontplooien. Een geschenk voor onze jongeren!

In het kader van het project ‘media en cultuur’ kregen de leerlingen van 2B een rondleiding doorheen het mediabedrijf VRT. IMG 3008

Le trentième janvier, nous sommes allés à Lille avec l’école. Pour commencer la journée, nous sommes allés à un café pour boire un chocolat chaud.h

Deze week staat de hele Campus in het teken van CLIL (Content Language Integrated Learning). Alle leerlingen die volgend schooljaar kunnen kiezen om een vak zoals wiskunde, geschiedenis, economie... in het Frans of Engels te volgen, krijgen deze week een proefles van de CLIL-leerkrachten.

Op dinsdag 18 februari zijn de leerlingen van 1B1 en 1B2 op uitstap geweest naar het Huis van Kina.Afbeelding4

affiche IGT met QR codeImpuls Got Talent komt er weer aan! 

Impuls Got Talent is een talentenshow georganiseerd voor en door de leerlingen van Campus Impuls. Deze talentenshow zal doorgaan op 28 mei. Er zullen zeer leuke prijzen te winnen zijn.

schijfzevrijElk jaar opnieuw roept Amnesty International leerkrachten en leerlingen op om in hun pen te kruipen en brieven te schrijven om op te komen voor mensenrechten tijdens Schrijf-ze-VRIJdag.

Afbeelding8In het kader van het project “Fit op school” hebben de leerlingen van 1B1 en 1B2 op 8 februari een bezoek gebracht aan de Gentse Zuivelhoeve. Dit is een melkveebedrijf in Oostakker met ongeveer 200 runderen waarvan 120 melkkoeien.