Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

Vorige week staken de leerlingen van 3 en 4BSO de handen uit de mouwen. Maxim Bulcke, leraar PAV, is imker en nam zijn leerlingen mee om wat meer uitleg te geven over bijen en hoe deze dieren leven, dit in het kader van de lessen PAV.

Afbeelding5

LO artikelEnkele jaren geleden kreeg de redactie van BVLO (krant van Lichamelijke Opvoeding) een eerste rondleiding op Campus Impuls. Ze mochten toen een les muurklimmen bijwonen die onderdeel uitmaakte van de richting Sportwetenschappen. Enkele jaren later keerden ze terug...

Artikel

Zoals traditie hebben wij (de leerlingen van het 6de jaar) onze 100 dagen gevierd om ons laatste jaar op Campus Impuls zo goed mogelijk af te sluiten. We hadden hier en daar wel wat problemen rond corona waardoor we eerder een 30 dagen hadden in plaats van een 100 dagen.

Groepsfoto

De Pro League heeft begin april een mooie campagne bedacht om jongeren prikkelarm een voetbalmatch te laten bijwonen. In volle stadions zijn er normaal te veel prikkels voor velen onder ons, maar lege stadions bieden tijdens de coronacrisis een unieke kans...buffalo 1

WhatsApp Image 2021 03 05 at 132611Op vrijdag 5 maart hielden de jongeren van 1A Drongen een ware projectdag op school. Doel: verfraaiing speelplaats, opbouw konijnenhok, verven voetbalveld, een moestuin... 

De beide konijntjes zien het toekomstige verblijf in Drongen al zitten en zijn blij met hun nieuwe thuis.

Graag tonen we enkele werkjes van onze leerlingen. Dit is een voorbeeld uit de les Artistieke Vorming op onze campus in Drongen.

Foto_1_-_kopie.jpgIn de laatste week voor de afkoelingsweek, lieten de leerlingen zich ook in de Nederlandse taal van hun meest creatieve kant zien.  

 

 

Afbeelding3De leerlingen uit 1A Drongen kregen de opdracht om hun zelfgemaakte linosnede af te drukken op verschillende soorten papier en in verschillende kleuren.

 

 

 

streamEind januari roept voor heel wat mensen op Campus Impuls herinneringen op. Op 22 januari 2017 kwam Rupert Cardyn om het leven bij een verkeersongeval. Met veel verslagenheid werd gereageerd.

CaptureWe kregen het goede nieuws dat we volgend jaar op Campus Impuls een nieuwe richting mogen opstarten. Het gaat over de gloednieuwe doorstroomrichting: "Technologische Wetenschappen - 2e graad".