Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

Graag plaatsen we meneer Florizoone en zijn hond Stitch die ook actief is in Campus Impuls eens in de kijker met een interview.

Steek

Voor de module Sport ging de leerlingen van de 2de graad in het begin van het schooljaar regelmatig roeien.

Door code oranje in het onderwijs is dit momenteel niet mogelijk. De leerlingen hopen dat de cijfers snel positief evalueren zodat ze terug kunnen gaan roeien.

Roeien op Impuls

Voor de herfstvakantie werden IMG 20201119 WA0000de leerlingen in Drongen ondergedompeld in het thema halloween. 

 

04F86FF7 B6A8 4E10 88E8 2E8416414690 1 105 cOp 9 oktober openden onze leerlingen van de 2e graad verkoop hun winkel 'The Green Fox' op Campus Impuls. Elke vrijdag verkopen ze er producten van Ofxam. Een faire prijs voor een faire zaak.

twitchOnze leerling Seppe T. gaat dit weekend een "charity stream" (livestream voor een goed doel) doen op het Live-Streamings platform genaamd Twitch. Hij doet de stream voor een goed doel, KattenKwaad Aalst VZW.

xanderGraag plaatsen we onze huiscartoonist even in de spotlights.

Op 1 september start Campus Impuls een extra eerste graad in Drongen. We hebben de voorbije dagen de handen uit de mouwen gestoken en alles in paraatheid gebracht om onze jongeren te ontvangen op deze prachtige locatie. Rust, groen, ruimte om te ontplooien. Een geschenk voor onze jongeren!

In het kader van het project ‘media en cultuur’ kregen de leerlingen van 2B een rondleiding doorheen het mediabedrijf VRT. IMG 3008

Le trentième janvier, nous sommes allés à Lille avec l’école. Pour commencer la journée, nous sommes allés à un café pour boire un chocolat chaud.h

Deze week staat de hele Campus in het teken van CLIL (Content Language Integrated Learning). Alle leerlingen die volgend schooljaar kunnen kiezen om een vak zoals wiskunde, geschiedenis, economie... in het Frans of Engels te volgen, krijgen deze week een proefles van de CLIL-leerkrachten.