Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

De Pro League heeft begin april een mooie campagne bedacht om jongeren prikkelarm een voetbalmatch te laten bijwonen. In volle stadions zijn er normaal te veel prikkels voor velen onder ons, maar lege stadions bieden tijdens de coronacrisis een unieke kans...buffalo 1

WhatsApp Image 2021 03 05 at 132611Op vrijdag 5 maart hielden de jongeren van 1A Drongen een ware projectdag op school. Doel: verfraaiing speelplaats, opbouw konijnenhok, verven voetbalveld, een moestuin... 

De beide konijntjes zien het toekomstige verblijf in Drongen al zitten en zijn blij met hun nieuwe thuis.

Graag tonen we enkele werkjes van onze leerlingen. Dit is een voorbeeld uit de les Artistieke Vorming op onze campus in Drongen.

Foto_1_-_kopie.jpgIn de laatste week voor de afkoelingsweek, lieten de leerlingen zich ook in de Nederlandse taal van hun meest creatieve kant zien.  

 

 

Afbeelding3De leerlingen uit 1A Drongen kregen de opdracht om hun zelfgemaakte linosnede af te drukken op verschillende soorten papier en in verschillende kleuren.

 

 

 

streamEind januari roept voor heel wat mensen op Campus Impuls herinneringen op. Op 22 januari 2017 kwam Rupert Cardyn om het leven bij een verkeersongeval. Met veel verslagenheid werd gereageerd.

CaptureWe kregen het goede nieuws dat we volgend jaar op Campus Impuls een nieuwe richting mogen opstarten. Het gaat over de gloednieuwe doorstroomrichting: "Technologische Wetenschappen - 2e graad".

Terwijl de leerlingen uit de A-stroom zich focussen op de examens werd er voor de B-stroom naar jaarlijkse gewoonte door de leerkrachten een "projectweek" uitgewerkt.

Op woensdag 2 december hebben de leerlingen van 5&6TW geholpen om takkenmuren te maken rond de vijver in Destelbergen.

Graag plaatsen we meneer Florizoone en zijn hond Stitch die ook actief is in Campus Impuls eens in de kijker met een interview.

Steek