Op Campus Impuls wordt de schoolloopbaan en het sociaal-emotioneel welbevinden van iedere individuele leerling nauwgezet opgevolgd. Hiervoor werkt het schoolteam samen met de CLB-medewerkers van het begeleidend CLB van de school.

Het begeleidend CLB van Campus Impuls is CLB GO! Gent.

Vanuit het CLB wordt er vraag gestuurd gewerkt op volgende 4 domeinen:

• Leren en studeren
  • Onderwijsloopbaan
  • Psychisch en sociaal functioneren
  • Preventieve gezondheidszorg

Er is op regelmatige basis overleg tussen de campusdirecteur, de pedagogisch coördinator, de psychologen/orthopedagogen van Campus Impuls en de CLB-medewerkers. Op die manier proberen we het welbevinden en het schools functioneren van iedere individuele leerling zo goed mogelijk op te volgen. Voor vragen rond oriënteringsmogelijkheden wordt er ook een overleg gepland waarop de ouders, een CLB-medewerker en de verantwoordelijke psycholoog/orthopedagoog aanwezig zijn.

Hoofdzetel CLB GO! Gent

Voskenslaan 262 - 9000 Gent