Impuls Academy

Screenshot 2022 02 05 105734

Op Campus Impuls wordt de schoolloopbaan en het sociaal-emotioneel welbevinden van iedere individuele leerling nauwgezet opgevolgd. Hiervoor werkt het schoolteam samen met de CLB-medewerkers van het begeleidend CLB van de school.

Het begeleidend CLB van Campus Impuls is CLB GO! Gent.

Vanuit het CLB wordt er vraag gestuurd gewerkt op volgende 4 domeinen:

• Leren en studeren
  • Onderwijsloopbaan
  • Psychisch en sociaal functioneren
  • Preventieve gezondheidszorg

Er is op regelmatige basis overleg tussen de campusdirecteur, de pedagogisch co√∂rdinator, de psychologen/orthopedagogen van Campus Impuls en de CLB-medewerkers. Op die manier proberen we het welbevinden en het schools functioneren van iedere individuele leerling zo goed mogelijk op te volgen. Voor vragen rond ori√ęnteringsmogelijkheden wordt er ook een overleg gepland waarop de ouders, een CLB-medewerker en de verantwoordelijke psycholoog/orthopedagoog aanwezig zijn.

Onze contactpersonen

Verpleegkundigen