Onze school in Oostakker is gesloten tijdens de zomervakantie en is in augustus opnieuw bereikbaar vanaf maandag 17 augustus, elke dag tussen 9u en 15u.

1septemberInfo schooljaar 2020-2021

Tijdens de eerste schoolweken komt er heel wat informatie af op jongeren en ouders. We bundelen de nodige info steeds op ons digitaal leerplatform (Smartschool) en op onze website zodat elke ouder en leerling tijdig over de juiste informatie beschikt.

Opgepast! We bieden graag voorspelbaarheid en duidelijkheid, maar hou er rekening mee dat het coronavirus een moeilijk in te schatten factor is. Digitaal onderwijs op woensdag, een week wel/niet naar school,... eens we in de 2e helft van augustus 100% zeker zijn in welke mate we kunnen opstarten, houden we u natuurlijk op de hoogte.

Voorlopig geven we algemene info over boeken, lesuren, studie,... en vragen we om belangrijke momenten zoals een oudercontact vrij te houden. We anticiperen met kleinschaligheid en een pak hygiƫnische maatregelen. Grote evenementen zoals onze spagettiavond stellen we uit. Maar ook wij wachten net zoals iedereen af hoe het virus verder evolueert. Bedankt voor het begrip.

>> Klik hier voor alle info over de opstart