Openschoolavond 26 januari 2018

Kom onze school bezoeken op vrijdag 26 januari (17u - 21u). Hiervoor moet je niet inschrijven.

 

Inschrijving 1A en 1B - 2 februari online

Leerlingen die overstappen van het lager naar het secundair onderwijs, kunnen zich voor volgend schooljaar (2018-2019) online aanmelden via een nieuw gezamenlijk aanmeldingssysteem van de Gentse secundaire scholen, voorafgaand aan de inschrijving. Dankzij dit nieuwe aanmeldsysteem krijgt u de kans om uw kind tijdig en op een objectieve manier te laten inschrijven in de secundaire school van uw voorkeur. De aanmeldingsperiode loopt van 2 februari tot en met vrijdag 23 februari 2018. Nadat de aanmeldingsperiode voor uw zoon/dochter is afgelopen, ontvangt u in de loop van vrijdag 2 maart 2018 een e-mail waarin het resultaat van uw aanmelding staat.

Als je hierna pas uw kind inschrijft, kunt u vanaf maandag 5 maart terecht op onze campus (8u).

  • Klik hier voor meer info.
  • Klik hier voor het aanmeldsysteem.

 

Inschrijvingen alle andere jaren - maandag 5 maart 2018

Bij de andere jaren gebeuren de inschrijvingen op school (niet via het online aanmeldingssysteem). Op maandag 5 maart starten de inschrijvingen om 8u op onze campus.

Let op: de inschrijving van broers en zussen gebeurt niet via de aanmeldingsprocedure, maar via rechtstreekse inschrijving op de school zelf. Deze voorrangsperiode loopt van maandag 8 januari 2018 t.e.m. vrijdag 26 januari 2018.