Onthaal Campus Impuls 

Wolfputstraat 42

9041 Oostakker

09/251.23.02

Boekje20202021Campus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan. We hebben ondertussen zelfs een vestiging in Oostakker én in Drongen. 

We kijken uit naar de vele jongeren die volgend schooljaar zullen starten. Wie in 2021-2022 wil beginnen op onze school, moet zich wel vooraf digitaal aanmelden. We willen alvast 'kampeertoestanden' vermijden, een school kiezen geeft ouders en leerlingen al genoeg stress.

Afhankelijk van het leerjaar waarvoor je wenst in te schrijven, kies je één van onderstaande systemen.

 >> lees onze brochure  

 

1e leerjaar A en B op Campus Impuls

Voor het eerste leerjaar A en B werken we met het digitaal aanmeldingssysteem << meldjeaansecundair.gent.be >>

To do Tijdslijn

 aanmelden voor alle andere jongeren via << meldjeaansecundair.gent.be >>

Ook voorrangsgroepen (broers/zussen van huidige leerlingen en kinderen van personeel) melden zich aan in die periode.

 22 maart '21 (12u) tot en met 21 april '21 (12u)
op 3 mei krijgen jullie de resultaten via mail. Gelieve de school NIET op te bellen, wij spreken in de loop van de verder af met jullie om het ticket om te zetten in een inschrijving. 3 mei
 wie een ticket kreeg moet dit binnen die periode omzetten in een echte inschrijving. Wij contacteren elke ingeschreven jongere (de ouders) en maken een afspraak. Kom dus niet spontaan naar school in die periode!  5 mei '21 tot en met 31 mei '21

 

2e tot 6e leerjaar op Campus Impuls

Voor een inschrijving in het 2e tot 6e jaar op Campus Impuls moet je ook vooraf digitaal aanmelden via het eigen aanmeldingssysteem van Campus Impuls. Je moet aanmelden binnen de juiste periode. Of je binnen die periode nu als eerste of als laatste aanmeldt, dit maakt niets uit. Het verdelen van de 'tickets' gebeurt nadien. Wanneer er meer vragen dan plaatsen zijn, is er een neutrale loterij met externe toezichters opdat alles eerlijk verloopt. Onze vrije plaatsen verschijnen tegen 23 april op de site.

To do Tijdslijn

aanmelden voor voorrangsgroepen (broer/zus of kind van personeel)

 26 april '21 (9u) tot en met 7 mei (16u)
aanmelden voor alle andere jongeren via << deze link >>  (vanaf 10 mei online)  10 mei '21 (12u) tot en met 21 mei (12u)
uiterste datum bekendmaking 'tickets'  28 mei '21
wie een ticket kreeg moet dit binnen die periode omzetten in een echte inschrijving  31 mei '21 (9u) tot en met 21 juni (12u)
wie niet deelnam aan het aanmeldingssysteem en tóch een plaats op Campus Impuls wenst, kan vrij inschrijven voor de resterende plaatsen vanaf 22 juni (9u). Hier geldt de chronologische volgorde van inschrijving.  22 juni (9u)