Boekje20202021Campus Impuls is een vaste waarde in het onderwijs voor jongeren met autisme. Het aanbod met drie graden, tal van richtingen, de expertise... dit spreekt veel ouders en jongeren aan. We hebben ondertussen zelfs een vestiging in Oostakker én in Drongen.

We kijken uit naar de vele jongeren die volgend schooljaar zullen starten. Wie in 2021-2022 wil beginnen op onze school, moet zich wel vooraf digitaal aanmelden. We willen alvast 'kampeertoestanden' vermijden, een school kiezen geeft ouders en leerlingen al genoeg stress.

Afhankelijk van het leerjaar waarvoor je wenst in te schrijven, kies je één van onderstaande systemen.

>> lees onze brochure

1e leerjaar A en B op Campus Impuls

Voor het eerste leerjaar A en B werken we met het digitaal aanmeldingssysteem << meldjeaansecundair.gent.be >>

To do Tijdslijn
 aanmelden voor voorrangsgroepen (broer/zus of kind van personeel)  8 maart '21 (9u) tot en met 19 maart (16u)
 aanmelden voor alle andere jongeren via << meldjeaansecundair.gent.be >>  22 maart '21 (12u) tot en met 21 april '21 (12u)
 wie een ticket kreeg moet dit binnen die periode omzetten in een echte inschrijving  5 mei '21 tot en met 31 mei '21

2e tot 6e leerjaar op Campus Impuls

Voor een inschrijving in het 2e tot 6e jaar op Campus Impuls moet je ook vooraf digitaal aanmelden via het eigen aanmeldingssysteem van Campus Impuls. Je moet aanmelden binnen de juiste periode. Of je binnen die periode nu als eerste of als laatste aanmeldt, dit maakt niets uit. Het verdelen van de 'tickets' gebeurt nadien. Wanneer er meer vragen dan plaatsen zijn, is er een neutrale loterij met externe toezichters opdat alles eerlijk verloopt. We publiceren op 7 mei het aantal vrije plaatsen. Onze vrije plaatsen verschijnen tegen 23 april op de site.

To do Tijdslijn

aanmelden voor voorrangsgroepen (broer/zus of kind van personeel)

26 april '21 (9u) tot en met 7 mei (16u)
aanmelden voor alle andere jongeren via << deze link >>  (vanaf 10 mei online)  10 mei '21 (12u) tot en met 21 mei (12u)