Vanaf 1 september 2019 opent er een nieuwe internaatsvestiging van het MPI De Oase. Deze vestiging richt zich uitsluitend op leerlingen uit het secundair onderwijs met ASS en een normale begaafdheid (OV4 – type 9). Hierbij werken we intensief samen met Campus Impuls. Deze unieke samenwerking tussen school en internaat zorgt voor maximale en optimale leerbegeleiding en ontplooiingskansen.

Kleinschalige leefgroepwerking

We kiezen voor een maximale groepsgrootte van 24 leerlingen met 4 vaste begeleiders en een verpleegkundige. Het internaat heeft een gunstige ligging, zowel qua bereikbaarheid als qua vervoer naar school.

Samenwerking met Campus Impuls

• Studiebegeleiding
  • Socio-emotionele ondersteuning

Zelfstandigheid

We werken naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. We begeleiden leerlingen bij een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Inschrijven

Opgepast! Inschrijvingen starten op woensdag 24 april om 8u. Ouders kunnen zich vanaf dat moment aanmelden bij het MPI de Oase;  Voskenslaan 362, 9000 Gent.

Adres van nieuwe vestiging - internaat

Achilles Musschestraat 57

9000 Gent