• Cool!

• Ruward test

• Creatief

• Super

GON staat voor Geïntegreerd ONderwijs en is een samenwerkingsverband tussen het gewoon en het buitengewoon onderwijs.

Het geïntegreerd onderwijs of GON is
bedoeld om kinderen en jongeren met een handicap en/of leer- en opvoedingsmoeilijkheden de lessen of activiteiten in een school voor gewoon onderwijs te laten volgen met hulp vanuit een school voor buitengewoon onderwijs.

Het geïntegreerd onderwijs kan georganiseerd worden op het niveau van het kleuteronderwijs, het lager onderwijs, het secundair onderwijs en het hoger onderwijs buiten de universiteit.

ION staat voor Inclusief ONderwijs en is eveneens een samen-werkingsverband tussen het gewoon onderwijs en het buitengewoon onderwijs.

Ion-begeleiding kan aangevraagd worden in het lagere secundair onderwijs maar niet in het kleuteronderwijs. De leerling heeft wel een type 2-attest nodig.

GON / ION zijn kostenloos.

Reynaertschool OV2
Chistiaan Van der Heydenlaan 24a